KRSTARENJA SVIM MORIMA SVIJETA

Svako krstarenje nudi jedinstveno iskustvo, bilo da tražite opuštanje, avanturu, romantiku ili bjekstvo od svakodnevice. Od putnika koji vole da putuju sami, parova na medenom mjesecu, do porodica sa djecom ili grupe prijatelja koji žele dobar provod, bez obzira da li ste avanturistički tip ili želite više relaksaciju – odmor na krstarenju će zaista zadovoljiti najrazličitije ukuse.
Prednost krstarenja je što tokom jednog putovanja obilazite više različitih zemalja i atraktivnih destinacija o kojima ste oduvjek sanjali, dok između dvije luke uživate na brodu u bogatom izboru sadržaja, kao što su proširen pun pansion, bazeni, spa centri, sportske aktivnosti, pozorišne predstave, kazino, diskoteka. A što je najbolje od svega, raspakujete se samo jednom!

Krstarenje je odmor koji će svima ostati u divnom sjećanju, jer se svako može zabaviti po svojoj želji, a ipak uživati u zajedničkom putovanju.

Profesionalni tim Trend Travel agencije uvijek će Vam pomoći u odabiru krstarenja, oslanjajući se na Vaše želje koje će pretopiti u pravi izbor kompanije i itinerera krstarenja. U našoj ponudi možete pronaći krstarenja po cijelom svijetu: Mediteran, Karibi, Bahami, transatlantik krstarenja, Sjeverna Evropa, Aljaska, Azija, Australija…

Sarađujemo sa mnogobrojnim kompanijama među kojima su najpopularnije Royal Caribbean, Costa Cruise, MSC, Holland America line, Celebrity cruises, Azamara, Carnival, Oceania cruises…

Izborom krstarenja, vi dobijate smještaj i hotelsku uslugu najluksuznijih hotela na svijetu sa ekskluzivnom gastronomskom ponudom. Za više informacija posjetite naše poslovnice, obratite nam se putem telefona ili putem mejla. Stojimo Vam na raspolaganju.